Deelnemers

Melden voor de run

Zorg dat je een half uur voor je starttijd aanwezig bent om je aanwezigheid te melden en onder andere je bandje te ontvangen (Doe deze direct om, hij wordt slechts eenmaal uitgegeven). Hier krijg je ook uitleg over de run zelf.

Kleding

  • We adviseren je een lange nauwsluitende broek van rekbare stof (tight) of een oude lange trainingsbroek te dragen
  • Draag ongeacht de weersomstandigheden meerdere dunne laagjes, bij voorkeur een thermoshirt. Er zitten wateronderdelen in de run, dus je wordt nat
  • Neem een plastic tas/vuilniszak mee voor je natte spullen achteraf
  • Er is geen bewaakte garderobe aanwezig, wel is er de mogelijkheid om voor €0,50 kluisjes te huren in het sportcentrum van de Universiteit Twente

Start- en finishterrein

De start en de finish vinden plaats op de UTrack, de sintelbaan van de Universiteit Twente. Deze ligt direct ten oosten van het sportcentrum, zie ook deze link:

Drienerlolaan 5
(Gebouw 49)
7522 NB Enschede

Parkeren

Parkeren voor de run kan op de campus van de Universiteit Twente. We adviseren om gebruik te maken van de parkeerplaatsen P1 en P2. Rondom het Sportcentrum (gebouw 49) is een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig.

Voor meer informatie over de parkeerplaatsen en gebouwen kijk op deze link 

Douchegelegenheid

In het sportcentrum van de Universiteit Twente is ruim voldoende douchegelegenheid aanwezig waar de deelnemers van de run gebruik van kunnen maken.

Toeschouwers

Publiek is van harte welkom om alle deelnemers aan te moedigen, het parcours is voor het grootste gedeelte goed te voet en op de fiets te volgen. Probeer er op te letten dat de deelnemers geen hinder ontvangen en dat zij altijd voorrang hebben.