Algemene informatie

Deze informatie heeft betrekking op de editie van 2017. Dit zal te zijner tijd bijgewerkt worden voor de editie van 2018.

Starttijden

De eerste lopers van de Tartaros Campus Challenge zullen starten om 11:00 uur en de verwachting is dat de laatste startgroep around 13:30 uur zal vertrekken. Houd er rekening mee dat je gemiddeld 60-90 minuten kwijt zult zijn aan de run. Als je een voorkeur hebt voor een starttijd geef dit dan aan bij je inschrijving.
De voorlopige concepttijden zijn alsvolgt:

11:00 uur: NSK
11:30 uur: 8km ind en koppel
12:00 uur: 6km groepen en individueel

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking zal voor de verschillende categoriën op verschillende tijden plaatsvinden, namelijk:

12:30 uur: NSK
13:30 uur: Individueel & koppel 8km
14:00 uur: Individueel 6km
15:00 uur: Groep 6km

Melden voor de run

Zorg dat je een half uur voor je starttijd aanwezig bent om je aanwezigheid te melden en onder andere je bandje te ontvangen (Doe deze direct om, hij wordt slechts eenmaal uitgegeven). Hier krijg je ook uitleg over de run zelf.

Kleding

    • We adviseren je een lange nauwsluitende broek van rekbare stof (tight) of een oude lange trainingsbroek te dragen. Spikes of gevaarlijke noppen zijn niet toegestaan!
    • Draag ongeacht de weersomstandigheden meerdere dunne laagjes, bij voorkeur een thermoshirt. Er zitten wateronderdelen in de run, dus je wordt nat
    • Neem een plastic tas/vuilniszak mee voor je natte spullen achteraf
  • Er is geen bewaakte garderobe aanwezig, wel is er de mogelijkheid om voor €0,50 kluisjes te huren in het sportcentrum van de Universiteit Twente

Start- en finishterrein

De start en de finish vinden plaats op het evenementenveld, het veld rechts van de Drienerlolaan (de centrale oprijlaan van de Universiteit Twente). Zie ook deze link:

Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Parkeren

Parkeren voor de run kan op de campus van de Universiteit Twente. We adviseren om gebruik te maken van de parkeerplaatsen P1 en P2.

Voor meer informatie over de parkeerplaatsen en gebouwen kijk op deze link

Douchegelegenheid

In het sportcentrum van de Universiteit Twente is ruim voldoende douchegelegenheid aanwezig waar de deelnemers van de run gebruik van kunnen maken.

Bagageopslag

Er is geen bewaakte garderobe aanwezig, wel is er de mogelijkheid om voor €0,50 kluisjes te huren in het sportcentrum van de Universiteit Twente

Toeschouwers

Publiek is van harte welkom om alle deelnemers aan te moedigen, het parcours is voor het grootste gedeelte goed te voet en op de fiets te volgen. Probeer er op te letten dat de deelnemers geen hinder ontvangen en dat zij altijd voorrang hebben.