Impressie eerste Campus Obstacle Run

Terwijl heel veel mensen heel hard bezig zijn om de tweede Campus Obstacle Run tot een groot succes te maken blikken wij nog even terug op de allereerste editie. De run was ongeveer even lang als de tweede editie, 6,3 km, maar er waren slechts iets meer dan de helft van het huidige aantal hindernissen, 12. Hier zaten een aantal bekenden bij die dit jaar weer herhaald worden, zoals de indianenbrug over het water , de paalklim en meerdere swingovers.

Nadat alle promotie, ook tijdens de Kick-In, was gedaan en alle materialen waren ingekocht (60 meter aan balken en maar liefst 1.800 meter touw!) kon een dag van tevoren eindelijk het bouwen beginnen. Dat bleek een behoorlijke taak: om 10:00 uur ’s ochtends werd er begonnen, het aflinten van de route was pas klaar om 22:00 uur ’s avonds. Maar de route was klaar, ongeveer 100 deelnemers zouden de volgende dag het parcours proberen te overwinnen. 12:00 uur ging de eerste groep van start, de eerste twee personen kwamen al na 35:18 minuten binnen en dit bleek aan het einde van de dag zelfs goed voor de winnende tijd! Gelukkig was niet iedereen zo snel en genoten een aantal groepen er iets meer dan een uur van de run.

Daarna waren alle vrijwilligers die hebben geholpen deze run tot een succes te maken aan de beurt: nu konden we zelf ervaren wat er was neergezet door onszelf. Hieruit bleek dat de winnende tijd een hele snelle tijd was: de meeste leden van Tartaros deden er langer over. Wij hopen dit jaar de tweede editie van de Campus Obstacle Run een nog groter succes te maken dan de eerste, dus schrijf je snel in, want dit wil je toch niet missen?

Foto door Marco Timmer