Kick-In zit erop, inschrijvingen zijn open!

***ENGLISH BELOW***
Tijdens de Kick-In hebben de nieuwe studenten van de Universiteit Twente alvast een voorproefje gehad op de Tartaros Campus Challenge, namelijk de Bestorming van de Bastille. Inmiddels kun je je al een tijdje inschrijven voor deze net iets meer uitdagende run via deze link. Leuk om te doen samen met je Doe-groep of ga, als je al iets meer ervaren bent, voor het Nederlands Studenten Kampioenschap! Natuurlijk kun je je als je geen student bent ook inschrijven voor een van de andere categorie├źn.

***ENGLISH***
The new students of the University of Twente already had a preview of the Tartaros Campus Challenge, namely the “Bestorming van de Bastille”, during the Kick-In. In the meantime, you can sign up for the somewhat more challenging run via this link. Nice to do together with your Do-group or go for the Dutch Student Championship, if you are a bit more experienced! You can, ofcourse, sign up for one of the other categories if you are not a student in the Netherlands.