De voorbereidingen voor de 2e Campus Obstacle Run zijn in volle gang en ondertussen is de route bekend en daarmee ook de obstakels! Het 6,3 km lange parcours begint op de atletiekbaan (UTrack) met een blinde muur en vervolgens lopen we met een kleine omweg door mooie stukken natuur achter de Horst langs. Als je bij de Hengelosestraat aankomt ben je halverwege.

Dit is natuurlijk niet alleen maar hardlopen, er zitten ook obstakels tussendoor! Ongeveer halverwege wordt er een groot obstakel opgebouwd dat we nog even geheim houden.

Als je de eerste helft van de route hebt overleefd volgt het tweede, minstens zo zware gedeelte, via de Calslaan langs de Bosweg helemaal naar het uiterste van de Matenweg en dan terug naar de sintelbaan voor een spectaculaire eindhindernis. Tussendoor kom je meerdere waterhindernissen tegen, een tijgernet, hordes en nog veel meer.

In totaal zul je gedurende de hele run maar liefst 19 obstakels overwinnen met als kers op de taart de eindhindernis, een behoorlijk lastige combinatie met een studententintje. Kijk hierboven voor een impressie van wat je te wachten staat bij dit obstakel!