De Kick-In is net voorbij en zit bij iedereen nog vers in het geheugen. Iedereen heeft heel veel plezier gehad, onder andere tijdens de “Bestorming van de Bastille”. Maar vond je het nou jammer dat er tijdens de bestorming geen tijd werd bijgehouden, kon je jullie prestatie niet goed meten aan die van de andere doegroepen of zoek je een goed moment voor een reünie? Doe dan mee met de doegroepcompetitie van de Campus Obstacle Run!

Als minstens 4 mensen van jullie doegroep zich inschrijven (en je vermeldt in de opmerkingen de naam van je doegroep en het feit dat je een doegroep bent) dan doen jullie ook mee met deze strijd. Hierin kan je je meten met de andere doegroepen en laten zien dat jullie doegroep toch echt de beste is! Natuurlijk doe je als doegroep nog steeds mee voor de snelste tijd van alle groepen, je kan dus twee prijzen winnen. En omdat iedereen een student is profiteren jullie van het studententarief van €9,00. Geef je nu op door te klikken op “Inschrijven onder het kopje “Deelnemers” in het menu boven aan de pagina.