Onderstaande tekst heeft betrekking op de editie van 2019. 

Starttijden

De eerste lopers zullen starten om 11:00 uur. De laatste startgroep zal uiterlijk 13:56 uur vertrekken. Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De meeste deelnemers hebben 45-90 minuten nodig voor de 5km-run en hebben 60-150 minuten voor de 8km-run. De categorieën starten in deze volgorde: 8km zwaar individueel – 8km licht individueel – 8km licht groep – 5km individueel – 5km groep. We starten elke 4 minuten met een groep van 10 personen. De precieze starttijden volgen later, voor nu is er wel een indicatie:

  • 11:00 uur – 12:00 uur: 8km zwaar individueel
  • 12:04 uur – 12:08 uur: 8km licht individueel
  • 12:12 uur – 12:36 uur: 8km licht groep
  • 12:40 uur – 12:48 uur: 5km individueel
  • 12:52 uur – 14:56 uur: 5km groep

Prijsuitreiking

Meer informatie volgt binnenkort!

Melden voor de run

Zorg dat je een half uur voor je starttijd aanwezig bent om je aanwezigheid te melden en onder andere je bandje te ontvangen (Doe deze direct om, hij wordt slechts eenmaal uitgegeven). Hier krijg je ook uitleg over de run zelf.

Kleding

  • We adviseren je een lange nauwsluitende broek van rekbare stof (tight) of een oude lange trainingsbroek te dragen
  • Draag ongeacht de weersomstandigheden meerdere dunne laagjes, bij voorkeur een thermoshirt. Er zitten wateronderdelen in de run, dus je wordt nat
  • Neem een plastic tas/vuilniszak mee voor je natte spullen achteraf
    Er is geen bewaakte garderobe aanwezig, wel is er de mogelijkheid om voor €0,50 kluisjes te huren in het sportcentrum van de Universiteit Twente

Start- en finishterrein

De start en de finish vinden plaats op de UTrack, de sintelbaan van de Universiteit Twente. Deze ligt direct ten oosten van het sportcentrum, zie ook deze link:

Drienerlolaan 5
(Gebouw 49)
7522 NB Enschede

Parkeren

Parkeren voor de run kan op de campus van de Universiteit Twente. We adviseren om gebruik te maken van de parkeerplaatsen P1 en P2. Rondom het Sportcentrum (gebouw 49) is een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig.

Voor meer informatie over de parkeerplaatsen en gebouwen kijk op deze link

Douchegelegenheid

In het sportcentrum van de Universiteit Twente is ruim voldoende douchegelegenheid aanwezig waar de deelnemers van de run gebruik van kunnen maken.

Bagageopslag

Op het start/finish terrein is een bewaakte bagageopslag. Bij je registratie ontvang je een label met je startnummer, dat je kunt vastmaken aan je tas. Na de run kun je je tas ophalen op vertoon van je shirt of bandje.

Toeschouwers

Publiek is van harte welkom om alle deelnemers aan te moedigen, het parcours is voor het grootste gedeelte goed te voet en op de fiets te volgen. Probeer er op te letten dat de deelnemers geen hinder ontvangen en dat zij altijd voorrang hebben.