Verplaatsing Tartaros Campus Challenge 2020

Helaas is de 6e editie van de Tartaros Campus Challenge verplaatst naar eind 2021. Vanwege alle maatregelen omtrent Covid-19 ziet de organisatie dit jaar geen mogelijkheid om een run neer te zetten. Dit zit hem in verschillende aspecten. Zo zijn er meer vrijwilligers nodig, maar het werven hiervan is lastiger dan anders. Financieel verwachten we ook moeilijkheden, onder andere door het moeten huren van veel sanitaire voorzieningen waarvoor normaal gesproken het sportcentrum wordt gebruikt. En natuurlijk de extra verantwoordelijkheid om alle deelnemers en toeschouwers afstand te laten houden, bovenop de vele ‘gewone’ bezigheden om een run te organiseren. Bovendien bestaat er een kans op een tweede golf, waardoor afgelasting op het laatste moment op de loer blijft liggen. Dit alles heeft geleid tot het besluit om de 6e editie een jaar uit te stellen.

We hopen jullie volgend jaar terug te zien!

Corinne, Elwin, Kas, Marije, Sanne, Thijs, Thomas en Tom


Welkom op de site van de Tartaros Campus Challenge! De datum voor de zesde editie is zondag 13 december 2020. Deze run wordt georganiseerd door de Stichting Tartaros Campus Challenge, ontstaan uit de survivalrunvereniging D.S.S.V. Tartaros.

Deze survivalrun is een combinatie tussen hardlopen en het overwinnen van hindernissen. Er zijn dit jaar drie afstanden, namelijk 6, 9 en 12 km! Bij de 9 km kan er gekozen worden tussen een lichtere en zwaardere variant. De 12 km loopt de 9 km-lus van het parcours dubbel. De route loopt over de campus van de Universiteit Twente en de 9 en 12 km ook door het Abraham Ledeboerpark. We hopen zoveel mogelijk survivalrunners te mogen verwelkomen op 13 december!

6 km

Leeftijd: 8+
Kosten: €9
Hindernissen: 23
Niveau: beginner

6 km

9 km licht

Leeftijd: 15+
Kosten: €15
Hindernissen: 34
Niveau: gemiddeld

9 km licht

9 km zwaar

Leeftijd: 15+
Kosten: €15
Hindernissen: 34
Niveau: gevorderd (KSR)

9 km zwaar

12 km

Leeftijd: 18+
Kosten: €18
Hindernissen: 46
Niveau: KSR/MSR

12 km